A vállalat fejlődését jól jellemzi, hogy tíz év alatt 835 millióról több mint 2,5 milliárd forintra nőtt a forgalma. A fejlesztések egymást érik. Tavaly például egy olyan új technológiával rukkoltak elő, melynek révén világelsőként magas rosttartalmú, adalékmentes kukoricalisztet tudnak készíteni. A következő nagy lépcsőfok az export erősítése lesz. Főleg Nyugat- Európa felé terveznek nyitni.

Jelenleg a kivitel a forgalom negyven százalékát teszi ki. Ezt az arányt három éven belül fel szeretnék tornázni nyolcvanra.

 

Weboldal: 

www.civita.hu/

Adatlap az ELITE Growth oldalon:

https://www.elite-network.com/private-companies/our-companies/agri-corn-ltd

Kapcsolódó hírek: 

Három újabb magyar cég csatlakozott az ELITE vállalkozásfejlesztési programhoz

A növényvédő szerekkel foglalkozó Chemark, a mindenmentes tésztákat és olajokat gyártó Agri-Corn, valamint az Első Pesti Malom is megkezdték a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsdecsoport partnerségében működő ELITE vállalkozásfejlesztési Programot. Így 13-ra bővült a vállalatfinanszírozási ismereteket, cégvezetési módszereket és networking lehetőségeket egyaránt nyújtó képzésben résztvevő magyar középvállalatok száma. A BÉT célja a Programmal a sikeres hazai középvállalkozások szintlépésének elősegítése.

Bővebben