Hogyan vágjunk bele a tőzsdézésbe?
 
A Budapesti Értéktőzsde edukációs előadássorozata, a BÉT e-Akadémia legújabb állomásán gyakorlati tőkepiaci példákon keresztül nyújt betekintést a hosszú távú befektetések világába.
 
Előadók:

Gyurcsik Attila CFA
, az Accorde Alapkezelő Zrt. (Concorde Csoport) befektetési igazgatója;
Bozsik Balázs, a Budapesti Értéktőzsde tanácsadója.
 
Az ingyenes webináriumot 2020. október 21-én 16:00 órától a Budapesti Értéktőzsde élőben közvetíti a Facebook Live-on!
 

A további részletekért és a Facebook Live közvetítésért kérjük, kövesse figyelemmel a BÉT Facebook oldalát, valamint a BÉT e-Akadémia Facebook eseményét!

 
Előadónk:
Gyurcsik Attila_BÉT (1).jpg

Gyurcsik Attila, CFA – befektetési igazgató, Accorde Alapkezelő Zrt.

 

Gyurcsik Attila korábban a Concorde Értékpapír Zrt. elemzési üzletágát vezette. Ezt megelőzően pedig a bank és a telekommunikációs szektor elemzéséért felelt. Utóbbi minőségében a londoni AQ Research független, elemzőket minősítő cég 2007-ben és 2009-ben is a legjobb hazai részvényelemzőnek választotta. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen, valamint az angliai Nottingham Trent University-n végezte. 2010-ben CFA oklevelet szerzett és 2012-től elnökségi tagja a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesületének, amely a CFA Institute magyarországi társszervezete.

A BÉT e-Akadémiáról

A BÉT e-Akadémia a korábbi, népszerű BÉT Akadémia megújult, digitális kiadása, amely online előadásait élő közvetítéseken keresztül hozza közelebb a Tőzsde az érdeklődő lakosság részére. Mivel a közvetítések limitált hozzáféréssel valósíthatók meg, a webináriumokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt mindig az egyes webináriumokat megelőzően kell elvégezni. 

Az előadássorozat keretében a magyar tőkepiac meghatározó szakértői mutatják be a tőzsde világát olyan izgalmas témákra fókuszálva, mint a tőzsdepszichológia, a hazai és külföldi részvénybefektetések, a gazdasági hírek piacokra gyakorolt hatása vagy az aktuális piaci trendek.