2019. február 25-től újra megmérkőzhetnek egymással a középiskolás diákok és tanáraik a Budapesti Értéktőzsde és a Pénziránytű Alapítvány közös online tőzsdejátékán, a BÉT Részvényfutamon. Ha úgy érzed, egy befektető veszett el benned, ne habozz, jelentkezz most!

BÉT_png_darabok-04.png

BÉT_elindítom_jpg-resize.png

Várunk minden 9-14. osztályos, 14 éves vagy annál idősebb diákot és tanárt, aki szeretné megtapasztalni, milyen érzés 2 millió forintos virtuális tőkével gazdálkodni. Újdonság, hogy a diákok szülei is lehetőséget kapnak közelebbről is megismerni a tőzsdei befektetések világát, idén ők is beszállhatnak a versenybe! A BÉT Részvényfutamot a játékosok a tozsdejatek.bet.hu oldalon érhetik el.

BÉT_png_darabok-03.png
BÉT_png_darabok-01.png Az öt versenyhéten, 24 kereskedési napig tartó játék során a versenyzők valós időben, valós árfolyamok mellett kereskedhetnek a Budapesti Értéktőzsdén elérhető termékekkel. A résztvevők emellett a naponta kitölthető kvíz kérdések segítségével növelhetik a befektetésre szánt tőkéjüket, esélyüket a további nyereményekre. A kérdések megválaszolását segítik a játékban is letölthető Tőzsde ABC, a Pénziránytű Alapítvány befektetői tudatossághoz kapcsolódó diasorai, valamint az Iránytű a pénzügyekhez c. tankönyv.
BÉT_png_darabok-03.png
BÉT_png_darabok-02.png A március 29-ig tartó versenyen számos értékes nyereménnyel gazdagodhatnak a legjobban teljesítő részvényfutamosok. Azok a tanár, diák és szülő játékosok, akik a játék végén a legmagasabb értékű portfólióval rendelkeznek, egy hat főre szóló virtuális valóság élmény ajándékutalvánnyal gazdagodnak! Minden héten, a legnagyobb portfóliónövekedést elérő játékos, illetve a kvízt helyesen kitöltők közül kisorsolt játékosok egyike egy-egy JBL Flip 3 hangszórót nyer! A játék végén a Pénziránytű Alapítvány további értékes különdíjakat ajánl fel a legjobban szereplő diákok és tanárok, valamint a legaktívabb iskolák számára.

Játssz velünk, és légy Te a befutó!