A résztvevőket Nagy Péter Gábor, a BÉT igazgatója köszöntötte, amelyet Nyeste Orsolya, az Erste Befektetési Zrt. vezető makrogazdasági elemzőjének makrogazdasági kitekintése követett.  

A program Paulovits Márton, az EY M&A igazgatója előadásával folytatódott, aki a tőkeági tranzakciós tapasztalatokról osztotta meg gondolatait, kitérve a finanszírozási struktúra tervezésére, a tőkeági tranzakciós szereplőkre, valamint a kockázati tőkepiacokra is.

A következő előadásban Pókos Gergely, a OTP Bank Zöld Program Igazgatóság ügyvezető igazgatója a zöld finanszírozás alapjait foglalta össze, annak szabályozói hátterét, illetve energiahatékonyságban betöltött szerepét is ismertetve a résztvevőkkel.

Váczi Dávid, a Magyar Bankholding egyedi értékesítés támogatás vezetője egy ritkán emlegetett téma, a támogatások és támogatott finanszírozások kapcsán tartott előadást.

Pletser Tamás, az Erste Befektetési Zrt. olaj- és gázipar elemzője ezt követően az energiaár-robbanás mozgatórugóit és az ezzel kapcsolatos kilátásokat összegezte.

Az eseményt Tóth József, a Hiventures vállalati befektetési igazgatója zárta, aki a vállalatok finanszírozási struktúrái és tőkeszerkezete, továbbá a kockázatitőke szerepe kapcsán értekezett.