A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a hazai tőkepiac központi szereplőjeként elkötelezett annak hatékony és fenntartható fejlesztése mellett. Törekvéseink során a hazai vállalatok tőkepiaci finanszírozási lehetőségeinek bővítését, a befektetői bizalom és pénzügyi tudatosság széleskörű építését tartjuk szem előtt, mindezt a gazdasági növekedés hosszú távú fenntartása érdekében.

Véleményünk szerint a sporthoz kapcsolódó minden egyes beruházás, így a 2024-es Olimpiai és Paralimpiai Játékok megrendezésének lehetősége is nemzetgazdasági szinten a foglalkoztatás bővülését, infrastruktúra és közlekedésfejlesztést, valamint a turizmus élénkítését jelentheti, míg számunkra önfeledt szurkolást, gyermekeinknek kiemelkedő motivációt, sportolóinknak dicsőséget, hazánk egészének pedig nemzetközi hírnevet, sportkultúránk világszintű elismerését biztosíthatja.

Ezúton szeretnénk támogatásunkról biztosítani Budapest pályázatát a 2024-es Olimpiai és Paralimpiai Játékok megrendezésére, továbbá örömmel járulunk hozzá a Játékok sikeréhez, Budapest, Magyarország, illetve a világ javára.

Reméljük, ezzel elősegítjük a pályázat sikerességét és ezúton kívánunk sok szerencsét a Budapest 2024 eredményes jelöltségéhez.