Előadók:

Sebestyén Géza
, egyetemi docens, oktató;
Bozsik Balázs, a Budapesti Értéktőzsde munkatársa.
 
Az ingyenes webináriumot 2021. február 10-én 16:00 órától a Budapesti Értéktőzsde élőben közvetíti a Facebook Live-on!
 

A további részletekért és a Facebook Live közvetítésért kérjük, kövesse figyelemmel a BÉT Facebook oldalát, valamint a BÉT e-Akadémia Facebook eseményét!

Előadónk:
180607_131355-Edit_sebestyén géza.jpg

Sebestyén Géza, egyetemi docens, oktató

 

1997-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem matematikus szakán, 2000-ben pedig a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy szakán, vállalatértékelés specializációval. PhD-jét 2009-ben szerezte, disszertációját dinamikus banki eszköz-forrás menedzsmentről írta.

Dolgozott részvényelemzőként, projektvezetőként, vezetett kutatási, oktatási és szoftverfejlesztési projekteket, dolgozott kutatási igazgatóként, emellett több befektetési alapkezelő ex- és aktív munkatársa. Szakmai pályafutása mellett 2000 óta a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója, 2016 eleje és 2017 szeptembere között a Közgazdaságtudományi Kar MNB Tanszékének tanszékvezető egyetemi docense.

Számos neves hazai és nemzetközi felsőoktatási intézményen oktatott, illetve oktat, így az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, a Kodolányi János Főiskolán, a Szegedi Tudományegyetemen, a Kecskeméti Egyetemen, a révkomáromi Selye János Egyetemen, a francia ESSCA-ban, az osztrák Wirtschaftsuniversitaet Wien-en, és a német Munich Business School-on.

 

A BÉT e-Akadémiáról

A BÉT e-Akadémia lakossági tőzsdetanfolyam sorozat 2021-ben szemléletet vált! Eddig gyakorlati szakembereket kértünk fel, hogy beszéljenek a befektetésekről. Most a legnevesebb hazai, pénzügyekkel foglalkozó egyetemi oktatókat kérjük fel arra, hogy tartsanak előadást a tőzsdézés iránt nyitott magánbefektetőknek.

Az előadások célja továbbra is az, hogy a hazai tőzsdén történő befektetésekhez adjunk hasznos útmutatást, de ez nem zárja ki, hogy a tőzsde világának tudományos hátterét is szórakoztató és közérthető módon, részleteiben bemutassuk. Az előadások előtt és után, egy rövid interjú keretében megismerhetik az előadók szakmai életútját, illetve arra is fény derül, milyen gyakorlati befektetők a Tanáraink. Reméljük, az előadások végére kiderül, nem csak tanítják, értenek is a tőzsdézéshez!