Újabb szolgáltatásokkal bővült a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapja: a tavaly ősszel teljesen megújult weboldalon (www.bet.hu) az e-mail cím mellett már a Facebook vagy Google fiók megadásával is lehetővé vált a regisztráció, melyet követően a tőzsde iránt érdeklődők könnyedén feliratkozhatnak a különböző kibocsátói hírcsatornákra.

További újdonság, hogy a BÉT-hez kötődő események, rendezvények – így például a BÉT Akadémia lakossági edukációs sorozat előadásai – nyomon követhetőek az Események aloldalon, és néhány kattintással jelentkezni is lehet a programokra. Az érdeklődők az adott rendezvényt akár saját naptárjukba is elmenthetik, így összehangolva időbeosztásukkal.

Hasonlóan a BÉT telefonos applikációjához, a Tőzsde holnapján is elérhetővé vált a Kedvencek menüpont, ahol a látogatók a számukra legfontosabb információkat, így például a kedvenc részvényeikkel kapcsolatos híreket, azok árfolyamát gyűjthetik egy helyre. Az újításnak köszönhetően a befektetők még egyszerűbben figyelemmel kísérhetik a papírokkal kapcsolatos legfrissebb híreket és árfolyamváltozásokat, így naprakész információk birtokában hozhatják meg befektetési döntéseiket.

A bet.hu minden népszerű platformról, így asztali számítógépről, mobilról, tabletről is elérhető. A honlap továbbfejlesztése jól illeszkedik a tőzsde stratégiájába, melynek egyik kiemelt célja a vállalati szektor, a befektetők és a lakosság hatékonyabb megszólítása, valamint a tőzsdei befektetések iránti bizalom növelése.