A mai napon ünnepélyes ceremónia keretein belül debütáltak az eSense Human Resources Szolgáltató Nyrt. részvényei a BÉT Standard kategóriájában, amellyel a platform immár 20 kibocsátót számlál. A szimbolikus csengetésen Varga Gábor, az eSense vezérigazgatója, Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója vett részt.

Az eSense nyilvános piacra lépése keretében a vállalat 2 000 000 darab, egyenként 10 forint névértékű, dematerializált törzsrészvénye került bevezetésre.

A társaság 2007-es alapítását követően elsősorban telefonos értékesítési- és ügyfélszolgálati kampányok ellátásával kezdte meg működését. Az eSense szolgáltatásai között ezzel párhuzamosan megjelent a munkaerő-kölcsönzési tevékenység is, amely során főképp ügyfélszolgálatok számára közvetítenek munkaerőt. A társaság tevékenységi köre ma már callcenter üzemeltetési-, tanácsadási-, munkaerő-kölcsönzési-, illetve felnőttképzési szolgáltatásra is kiterjed, amelyekkel a hazai pénzügyi és telekommunikációs szektor meghatározó vállalatait szolgálják ki.