BÉT Információs Központ
Email: info@bse.hu (munkanapokon 72 órán belül várhatnak választ)
Levélcím: 1525 Budapest, Pf. 8.
Adószám: 12853812-2-41
EU adószám: HU 12853812
Cégjegyzékszám: 01-10-044764

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Budapesti Értéktőzsde nevében küldött, illetve a BÉT logójával ellátott dokumentumok és információk csak a BÉT hivatalos honlapján (www.bet.hu) közzétett formában hitelesek, minden egyéb, külső forrásból származó dokumentum esetén fennáll a visszaélés lehetősége.

Napjaink digitális terében gyakoriak a csalások és visszaélések, ezért kérjük, legyenek óvatosak és kritikusak a BÉT honlapjától független forrásból származó, a BÉT nevét felhasználó információkkal kapcsolatban, ezzel is elősegítve a biztonságos és megbízható tájékoztatást!

Amennyiben valamely tartalom kapcsán csalás gyanúja merül fel, vagy olyan anyaggal találkoznak, amely a BÉT nevét vagy logóját a megítélésük szerint jogtalanul használja, kérjük, azonnal értesítsenek minket (info@bse.hu)! A BÉT minden esetben megteszi a szükséges lépéseket, és az illetékes hatóságokkal együttműködve jár el a jogellenes tevékenységek felderítése és megszüntetése érdekében.

Köszönjük, hogy segítenek megőrizni a digitális tér biztonságát és megbízhatóságát! További információért és az aktuális hivatalos közleményekért, kérjük, látogassanak el weboldalunkra.

Honlap - technikai információk - böngésző kompatibilitás

Internet Explorer: 10, 11

Mozilla Firefox: 45 vagy újabb

Google Chrome: 49.0.2623.112 vagy újabb

Safari: 8.0.8 vagy újabb