A 2016. június 29-30 között megrendezésre kerülő befektetői eseményen öt, a Budapesti Értéktőzsdén már jegyzett (Alteo, ANY, CIG Pannónia, Graphisoft Park, Magyar Telekom) vállalat, és a 2016-os tőzsdére lépési terveit megerősítő Duna House vezetőivel folytatnak kétoldalú megbeszéléseket a European Midcap Event rendezvény látogatói. Az eseményen a 120 intézményi befektető, többségében nyugat-európai befektetési alapkezelő találkozik összesen 50 európai tőzsdén jegyzett vállalat képviselőjével. A magyar cégek iránt nagy érdeklődés tapasztalható a nemzetközi intézményi befektetők részéről, előzetesen félszáz befektetői megbeszélést rögzítettek a kibocsátók naptárjában.

A kétnapos rendezvény tőzsdei partnerei a BÉT és a Madridi Értéktőzsde. Az esemény befektetési szolgáltató partnere a magyar piacról pedig az elemzések készítésével a hazai kibocsátók befektetőit segítő Concorde Értékpapír Zrt.

A BÉT piacfejlesztési stratégiájának részeként aktív nemzetközi jelenlétre törekszik, ami nagyobb figyelmet jelent a kibocsátók számára a nemzetközi befektetői közösség részéről is. Ennek egyik eszköze a tőzsde által szervezett kibocsátói roadshow-k, melynek fontos állomása a párizsi rendezvény.