A nemzetközi ELITE Program

A program Olaszországból indult, de nem csupán európai országokra fókuszál, a kontinensen kívül a tengerentúlról és a világ számos más országából is csatlakoztak cégek, például az Egyesült Államokból, Brazíliából, Mexikóból, de találunk olyan vállalkozásokat, amelyek székhelye Kenyában, Szaud-Arábiában, vagy Marokkóban található.

Európában az ELITE Italy, ELITE UK és ELITE International csoportokba jelentkezhetnek az érdeklődő cégek. Az ELITE International 171 tagvállalatból áll, amely 45 különböző ország cégeit fogadja - akár Európán kívülről is; Magyarország 50 tagvállalattal az első ebben a rangsorban.

Üzleti reggelik/uzsonnák

Az ELITE Program részletes bemutatására üzleti reggeliket, tematikus találkozókat szervez partnereivel a Budapesti Értéktőzsde. A soron következőről érdeklődjön kollegánknál: elite@bse.hu.

A színvonalas nemzetközi vállalatfejlesztési képzés jóval több, mint oktatási program. A csatlakozó vállalatoknak és vezetőiknek kapcsolatépítési lehetőségük is nyílik hasonló méretű és tevékenységű európai nagyvállalatokkal, befektetőkkel, kereskedelmi bankok képviselőivel és tőzsdei szakemberekkel való találkozásra.

Jóval több egy oktatási programnál

Elite-program

ELITE-BÉT partnerség célja

A vállalatok külső finanszírozáshoz jutását támogató program, átfogó, a vállalati pénzügyi kultúra fejlesztését, a vállalatvezetők szemléletformálását támogató képzés.

Olyan vállalatvezetési és finanszírozási ismereteket, illetve network-öt nyújt, amely nemzetközileg is versenyképessé teszi a vállalkozásokat, és megnyitja az utat a tőzsdei, valamint egyéb külső finanszírozási formák felé.

A vállalatok támogatása a következő fejlődési lépésben

Az ELITE program meghonosításával a BÉT a hazai vállalatok számára egy Európában már befutott, és a hazai sajátosságokhoz igazított programot tesz elérhetővé. A gyors növekedést ambicionáló hazai vállalatok vezetői változatos formában szerezhetnek új ismereteket az előadóktól és a program többi résztvevőjétől.

Az üzleti iskolák és iparági szereplők (egyetemek, bankok, befektetési szolgáltatók, corporate finance és más tanácsadók, könyvvizsgálók, ügyvédi irodák stb.) együttműködésével folyó képzés tematikája a nemzetközi best practice-ek mellett figyelembe veszi a hazai sajátosságokat is, például a befektetők elvárásai, a piaci környezet, az adózás vagy jogi ismeretek vonatkozásában.

2020-ban csatlakozott vállalatok
ASTRASUN (Candimpex Kft.) BIOTEK Kft.
ENSI Kft. Észak-Üvért Kft.
Gablini Kft. Inter-Computer Zrt.
KKVJ Kft. KLING Kft.
L-Soft Zrt. Nyírlift Kft.
PEKI Kft. Special Effects Zrt.
Vinyl Kft.  

2019-ben csatlakozott vállalatok

BlackBelt Technology Kft.

Carboferr Kereskedőház Zrt.

CoreComm SI Kft.

Ezüsthajó Kft.

Gamma Digital Kft.

Gulyás Tüzép - GSV Kft.

G-Plan Építő Kft.

Iniciál Autóház Kft.

Kométa 99 Zrt.

Mirelite Mirsa

MITO Communications Kft.

Mortoff Kft.

Optimum Solar Kft.

Rotovill Kft.

Serco Informatikai Kft.

Somogyi Elektronic Kft.

Verarbeiten Pausits Kft.

 Via Bérautó Kft.
2018-ban csatlakozott vállalatok

Agri-Corn Kft.

Chemark Kft.

Columbus Klíma Cégcsoport

DM-KER Kft.

Első Pesti Malom Zrt.

Gloster Infokommunikációs Kft.

Szallas.hu Kft.

Textura Zrt.

2017-ben csatlakozott vállalatok
BÉFLEX Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. CNC Rapid Kft.
Goodwill Pharma Kft. Lakics Gépgyártó Kft.
Megakrán Nyrt. Qualysoft Informatikai Zrt.
Tranzit-Food Kft. UBM Trade Zrt.
XAPT Kft.